Sötisar

Idag blev de Lillsjön igen med Mathilda och Felicia sen träning. Kollade på Spanien-Portugal också, sen datan! Imorgon kollar jag och mina vänner på Eclipse till kvällen, äntligen! Nu kommer lite mer bilder från igår!




rooomppa! haha:*




Mina snyggingar älskar er!

Lillsjön ♥

Idag va jag, Mathilda, Felicia och Mikaela till Lillsjön. De va inte så bra väder först men senare på dagen stekte solen som tusan! Vi va där till halv fyra nånting sen åkte vi hem och åt sen stack i väg på fotbolls match i Söderbärke.
Vi förlorade matchen med 2-1 men de va en bra match i alla fall. Och just ju sitter jag bara här vid datan har käkat lite pizza sen jag kom hem och tittat på tv. Sen kom jag på nu att de inte alls är långt kvar tills vi åker på Globall, de är ju på torsdag och jag måste inhandla massa grejer innan de. Plus att de blir att gå och kolla på Eclipse på onsdag kväll. Föresten i morgon blir de nog en till dag i Lillsjön med Felicia och Mathilda! Nu ska jag nog snart gå och lägga mig för annars orkar jag inte i morgon.




27 Juni 14 år!

Idag är de min födelsedag men de känns inte riktigt som att jag har fyllt år? De har ju inte blivit så mycket firande eftersom dom hade tänkt att fira mig och Henrik på midsommar aftonen, men då skulle jag ut till Nathalie på eftermiddagen och vara där över natten, så då hann inte jag med så mycket. Men de blev en lyckad midsommar med mina vänner, sol och bad! Härligt va de i allafall. Just nu sitter jag här med Mikaela efter att ha spelat en match som vi förlorade med 5-1. Menmen, vi ska i allafall kolla på film nu sen sova, och i morgon blir de nog att åka till Lillsjön med Mathilda, Mikaela och Felicia. Nu blir de film. Puss!



Summer feelings!




Italien 2010





Nytt inlägg







'










De va några av alla bilder vi tog i Italien, en helt underbar vecka va de, tack alla! ♥

RSS 2.0