Amanda är inte så mycket bättre

Hejhej! Amanda är här nu och jag tror att vi har kollat på alla i hela avestas bloggar! haha. Men vi har ingenting att göra men jag tror att vi ska äta någonting snart, och jag och Amanda ska nog sova i friggan inatt, kul de. Jag orkade aldrig att blogga i Stockholm men jag och Felicia hade kul och shoppade och gick på grönan, men vi hann inte gå spökhuset för de hade stängt. Men de va kul i alla fall! Men nu ska jag och amanda gå och äta, puss!

Stockholm!

I dag har jag inte gjort mycket typ bara solat och kollat på tv. Igår sov Felicia, Emma, Denice och Amanda här vi typ kollade på tv och åkte och spelade fotboll vid skolan. Och i morgon drar jag och Felicia till Stockholm, vi kommer nog att gå på grönan och shoppa en massor!! De ska bli kul. Aja men nu ska jag nog titta lite på tv, Puss!


gammal bild från mobilen! Felicia är en sötis♥

Girls!!



Felicia saknas!

Mathilda Dahl & Felicia Olivesten!

Här sitter jag Felicia och Mathilda och vetinte vad vi ska göra nu, men vi hittar nog på något. I kväll sover Felicia här vi ska nog titta film. Och igår kom jag hem ifrån Globall cup de gick ju lite sådär, men de kommer nog lite bilder från cupen i morgon eller i kväll. Nu ska vi kolla om vi hittar någon film!



right now!

RSS 2.0