Vackert väder!

Hejhej! Nu sitter jag och mathilda här vid datan, fast de är fint väder? Haha, men vi ska nog ut snart och träffa mikaela. Idag har vi vart på Konfirmations grejs och de va ganska så tråkigt + att vi missade Pernilla som sjöng på stan :( Men jag tror hon gick vidare i alla fall! Nu ska jag och Mathilda ut och njuta av vädret så. Pusspuss!


haha!

April 23, 2010

Hej! Sitter hemma hos Mikaela och Felicia och vi lyssnar på musik, Emma sa att hon skulle ringa mig men de har hon inte gjort. Idag har de vart skola och sen fotbolls träning, träningen va kul, Nathalie, Jennifer och Mikaela satt och kollade också :) ah nu ska vi hitta på nått. Puss!


gulligt!

Björnrike!


vackert!









Nu sitter man här och har ont i rumpan efter en vecka/helg i Björnrike, för jag och Jennifer åkte snowboard dom sista dagarna och de blev nog några vurpor. Men vi klarar oss! Vi hade i allafall jätte kul tyckte jag, och jag lärde mig faktiskt åka snowboard på två dagar så jag känner mig lite stolt. Men i morgon har jag mycket att ta igen i So:n, för vi har både ett prov/test och sen ska vi skriva en uppstats också, så de blir att jobba på! Nu ska jag nog träna lite. Puss!

I'm good, I'm gone




Nu bär de av till Nathalie!

Snart så kommer Nathalie förbi och plockar upp mig sen åker vi ut till henne. De blir nog bara jag Nathalie och Mathias, de blir nog kul. Iad har vi inte gjort mycket vaknade ganska sent eftersom vi la oss vid 4 igår. Men när vi hade ätit fruksot och sånt så kollade vi på Twilight filmerna sen stack Nathalie och Mathilda hem. Då kollade jag lite på tv sen blev de påskbord. Men nu ska jag gå för nu kommer nog Nathalie. Puss!

Låååångfredag

I morse kunde jag knappt prata när jag vaknade, men nu har de ju blivit lite bättre i alla fall. Snart kommer nog Mathilda hit och hon ska hjälpa mig lite med min blogg eftersom den ser ut som den gör. Sen vet jag inte om Nathalie skulle komma ikväll också, sen har jag hört från Mathilda att Nathalie skulle ta med sig Emma också, får se om de blir så. Sen snackar jag med Felicia nu och hon kanske också kommer hit ikväll. Jo juste, jag har bakat idag, jag bakade jättefina muffins som jag hade nån rosasmet på. De kanske kommer någon bild på dom sen. Men nu ska jag nog försöka och få igån Mozilla Firefox som har slutat att funka för mig, så jag får lite smått damp på de men vi får hoppas att de börjar funka snart igen. Puss!


Förkyld!

Hejhej!  Är lite förkyld idag men de går nog över snart, jag har vart och handlat med mamma ett tag och nu ska jag snart gå till Felicia, sen får vi se vad vi hittar på. I morgon så kommer nog Mathilda hit så blir de lite film tittande eftersom hon inte har sett Twilight filmerna. Men nu ska jag gå till Felicia eftersom hon nog väntar på mig. Puss!


RSS 2.0