Helgen..

I Fredags var de coz och efter de så åkte vi hem till mig och sov i friggan.
Och igår på morgonen åkte alla hem förutom Nathalie då, och vi åkte ner
på stan, köpte lite kläder sen fikade vi. Efter de så åkte vi hem och ringde
Felicia, och cyklade upp för att träffa henne vid tempo men hon skull till sin
pappa och hämta cyklen, så jag och Nathalie cyklade till tempo och köpte
lite godis och jag köpte en Elle tidning, tar nog ett tag att läsa ut den.
Cyklade hem till mig där va Felicia och vi satt och pratade ett tag sen skulle
Nathalie hem. Då satt jag och Felicia och kollade på tv tills hon också skulle
hem, men sen satt jag mig vid datan ett tag, och kom på att de va the Hills
på tv! Ett måste. Sen kom Felicia tillbaka också och vi kollade på Kändis Djungeln.
Sen kolla repris på idol på datan och lite gammla The Hillsavsnitt. Efter de gick
vi och la oss. I morse vaknade jag och Felicia ba: Äntligen vaknade du!
Vi åt fruksot och sen skulle hon på kalas och nu sitter jag ensam hemma.
Eller nyss kom Henrik men mamma och pappa är ute och går och snart ska
vi åkta ut till min kusin i by, och sen måste jag träna på vårt Hemkunskaps-
prov. Men nu ska kolla lite på tv. Puss!

Torsdag

Den här veckan har vart ganska seg, men typ slöat vid tv och lite sånt.
Igår så va de någon informations grej om man ville konfirmera (stavning) sig, vi va ju inte så många men
dom flesta av mina vänner. Jag tycker i alla fall att de låter kul att få åka till Italien och spela fotboll mot snygga italienare! haha. Men efter de så gick jag och mamma hem och kollade på idol. Sen satt jag och skulle plugga inte alla glosor också som jag hade glömt. Men idag va engelskan och jag tror de gick ganska bra.
Jo och så slutade vi tidigare idag och jag som vanlligt åker hem och tittar på Gossip Girl, och pluggar lite till provet som är på måndag. Sen så har ju mina vänner tvingat mig till att hänga med på Coz i morgon, haha de blir nog kul. Nu ska jag äta och lyssna lite på musik, älskar In for the kill med La Roux. As härlig!
Men nu ska jag skriva klart här. Puss!



Måndag..

Idag har de vart skola som vanligt, och inga hål typ så man är ju ganska trött.
Jo efter skolan så blev de att kolla på Gossip Girl, och satt mig vid datan en stund emn den skulle mamma
ha så jag gick ut en stund med kameran. Jag blev sysselsatt där ute ett tag men gick sen in.
Sen har jag laddat in bilderna på datan och ätit och så. Snart blir de att kolla på tv och umgås med familjen.
Men jag måste berätta om sista matchen som va igår mot Stora Tuna. Gick upp typ vid 7 för att samlingen va vid 8 tiden, så ingen sovmorgon som jag ville ha. Men de blev att ha med sig kudden i bilen, haha!
Vi hade med några fråb 95 laget också, Elin W, Mathilda, Oliva och Julia. Och matchen gick ju bra och vi vann
men 7-1 eller nått. Och efter matchen åkte vi till Kupolen och handla lite. Köpte två stickade tröjor och en mössa.
Men nu ska jag nog gå och kolla lite på tv. Puss!


Bonde du och jag

Hejhej, idag så hade vi match på klockarvallen mot Östansbo, 9manna också. Vi vann med 4-0 även fast vi inte är vana vid så liten plan. Efter de så ringde jag Felicia, och hon komd till mig och vi åkte och käkade på Pizzerian.
Efter de tyckte jag att vi skulle åka ner på stan till coop, och efter ganska mycket tjat så fick jag med henne dit på ett villkor att jag skulle skjutsa henne hela vägen hem och tillbaka. Ganska så jobbigt men hon följde ju med i alla fall, en stor godispåse blev de! Och på vägen hem mötte vi en bil som dunkade musik! Sexii Sexii babe !
När vi va hemma så började de med att vi knäppte lite kort så fick vi pang iden! Eftersom vi har en traktor på gården för tillfället så tog vi lite bonde bilder och jag kan säga att de va så kul så att Felicia va tvungen att springa in på toa! Haha bilderna kommer väl också. Senare på kvällen blev de att hänga med Emma och Mathilda på ishockey.Kom hem och kollade lite på Freaky Friday med pappa sen lägga sig. Puss på den dagen!

Jo och igår efter skolan så blev de att va med Mathilda åt lite hos henne sen åka till Hallen och träffa Denice Börje och Linus, kollade lite på när Traneberg (stavning) tränade eftersom dom känner nån i de laget. Dom va typ på träningsläger här. Men träningen va ju ganska tråkig så cyklade iväg och bestämmde oss för att åka tillbaka sen.
Vi tänkte åka till Gubbmossparken och hänga lite där men då åkte Denice och Börje någon annan väg men dom kan aldrig dit. Men de va ju mysigt i alla fall, för där låg jag Mathilda och Linus på en kulle och kollade på stjärnorna.Sen kom Emma och då åkte vi typ tillbaka till Hallen. Sen slulle alla hem och jag åkte hem och kollade på Dirty Dancing, bästa filmen! Nu ska jag lägga mig. Puss!




Haha, sköning. Ni kan ju kommentera om ni vill se mer bilder så lägger jag in.


Torsdag...

Igår så blev de lite tv efter skolan och sånt (eftersom att jag har blivit sånt gossip girl fan), och lite senare på kvällen kom Mikaela som skulle sova hos mig, och vi pluggade väl lite till SO provet som va idag. Och direkt på morgonen idag så hade vi SO dubbel timme, då vi skulle göra provet då. Och max poängen va väl  typ 25-30 nått.
Och jag tyckte att de gick rätt bra men sen när jag fick se resultatet? typ 17 poäng och jag typ trodde att jag hade fått as dåligt eller nått men sen när jag fick höra alla andras resultat så blev jag ganska nöjd. Vi slutade tidigt idag vid halv fyratiden, och då kom pappa och hämta mig. Åkte hem och åt lite sen skulle vi sticka till banken och fixa bankkort, men så blev de inte. Eftersom jag måste ha nå kort till idkortet, vilket jag inte ha tänkt på alls.
Så de får väl bli någon annan dag. Sen blir de ju träning ikväll men jag har ont i foten så får nog ta de försiktigt så jag kan va med på matcherna i helgen. En hemma på lördag och borta mot borlänge på söndag.
Och i morgon är de ju Fredag och jag har inga planer alls  på vad jag ska göra, men men, ni andra som läser får väl ha en bra helg, Puss!



Jag saknar sommaren!

Busiiiigt!


Onsdag

Nu va de ett tag sen jag skrev, i alla fall så har de ju vart skola och läxor och sånt så jag har inte så ofta tid med att skriva längre. Men idag så hade jag dubbelidrott för jag har idrott på profilen ju och på idrotten så skulle vi springa 3,5 k eller nått, och jag tycker att jag och Nathalie va ganska duktiga sprang hela vägen. Sen så slutede vi tidigare idag också kl.14.30. Sen efter de hem och typ titta lite på tv och sätta sig vid datan. Sen har jag ju massa glosor som jag också måste träna på tills i morgon. Sen har jag kollat igenom lite bilder och hittade flera stycken söta bilder. här kommer en bild i alla fall så får vi se om jag kanske lägger ut någon annan gång. Puss!


Jag tycker att vi va söta i alla fall!

Kräftskiva..

I alla fall så har vi vart på stan , jag köpte lite grejor som jag antagligen läggerut på bild senare. Jo när vi kom hem så va vi lite med deras grannar och så, sen så fixade vi lite med hennes blogg också. Efter de så åt vi Kräftskiva med deras granna och de va ju gott! Jag testade musslor (läskigt). Sen så har jag tittat lite på tv och seta vid datan och typ knäppt kort med hennes kamera. Och i morgon skulle jag ha haft match men hinner inte hem till den men ni får ta och vinna Saif! Sen äre ju skola på måndag som vanligt längat redan till Fredag!

Stockholm

Okej, igår så sov jag och Denice hemma hos Nathalie och de bllev inge pizza i Horndal men de får vi ta någon annan gång. I alla fall så sov vi i Nathalies stuga som hon har på gården och tittade på Titanic, sorgligt!
Sen i morse så vaknade jag typ kl. 8.39. och då vaknade som andra också så vi tittade typ klart på filmen.
Sen kom pappa och hämta mig och vi åkte hem. Sen åt jag lite frukost och vi drog vidare till Stockholm.
Jag sov typ hela tiden i bilen men är ändå trött ändå. Nu ska jag och Fredrika ner på stan men kanske skriver mer ikväll. Puss!

Snabbis

Hejsanhoppsan! Nu satt jag mig vid datan en snabbis bara, så de blir nog nå kort.
Snart åker jag och pappa och hämtar upp Denice sen till pickaboo och köper godis och efter de hem till Nathalie.
Idag så har vi typ haft glosförhör på spanskan om de nu va ett förhör? Sen så har vi väl inte gjort så mkt typ musik och slöjd, oh sissta lektionen profil (idrott) då jag och WB Emma dansade och sjöng lite, Vackert!
I alla fall så ska vi ut till Hede snart sen ska vi väl kanske till Horndal och käka pizza,
vet inte om vi ska gå dit eller nått men kommer nog dit på nått sätt.
Och juste i morse när vid ställde oss och väntade på bussen så pratade vi ju ett tag sen kom vår buss men den bara körde förbi oss och vi fattade ju typ inget, men tänkte att snart kommer de väl kanske en till buss så vi väntade ett tag till och de kom ingen buss? Så jag Emma och Mickis började gå hem till mig för att få skjus.
Sen åkte vi förbi busshållplatsen igen och Tindra kvar där så vi frågade om hon ville ha skjus.
Oj? de här blev väl inte så jätte kort då men skriver kanske sen
. Puss!


Träning

Skola idag , började med SO dubbeltimme som man blir lite trött på sen biologia och matte. Resten av dagen språk och sånt. Slutade tidigare idag typ 15.30 eller nått sånt. Efter de fick vi typ springa till bussen för att hinna med, sen på bussen satt de nån kille med stereo i handen (och spelade musik) . Så kom de på en till kille och han med steron pratade typ med han, men sen efter ett tag vill chaffören att hann skulle sänka men då började dom käfta imot och vi satt och höll med chaffören, aja uppkäftiga va dom.
Sen gick väl typ jag och Felicia av vid willys så vi skulle kunna köpa godis , hihi, och gick sedan hem till mig.
Och hämta cykeln och dra ner till Felicia för att hämta fotbollsgrejor, och hem å göra sig i ordning och åka till fotbollen. På träningen vare match , mot 95orna, och jag ramlade (typ) och slog i knät men de blir nog bättre.
Och i morgon blire väl att följa med Denice och Nathalie hem till Nathalie, vi ska väl kanske till Horndal och äta pizza men får se hur de blir. aja ska lägga mig nu
. Puss!


Tjenare Viktor!

skola...

Har ju vart skola så man hinner inte med att skriva så mkt på bloggen men jag skriver ju lite i alla fall.
Idag så kom vi till skolan och skulle ha profil (idrott) med massa staffeter, sen bild men gjorde ju typ ingenting.
Sen hade vi nog biologi fick typ använda mikroskåp, sen typ lunch och sen engelska.
Efter de hade vi brännbolls match mot 7b . Slutade tidigt idag typ 14.30.
Resten av dagen har man spenderat vid datan, och i morgon så har jag träning efter skolan också.
Sen så ska jag nog åka till Stockholm i helgen och shoppa och greja . Puss!



Bara för att min kusin är bäst på att ta kort!


RSS 2.0